Чому Regul8? Відповідає Любинська Тетяна

By in
1325
Чому Regul8?  Відповідає Любинська Тетяна

Сучасність вносить свої правки до звичного ритму життя. Фінансова нестабільність, зміна пріоритетів, тривога про здоров’я близьких у зв’язку з епідеміологічною ситуацією лише підвищила рівень стресу, який ми переживаємо щодня.

Серед моїх пацієнтів це стало особливо актуальним для топ-менеджерів та бізнесменів, яким потрібно навчитися ухвалювати складні рішення в новому контексті. У такі моменти нашому організму потрібна підтримка. Regul8 Relax допомагає відновити спокій та урегулювати режим сну, усунути дратівливість та тривожність.

Ефективність Regul8 Relaх я перевірила і на собі: препарат допоміг впоратися з депресією та нервовим напруженням в непростий період життя. Спокій, впевненість, розслабленість я відчула відразу після кількох днів приймання препарату, а через тиждень тривалішим та глибшим став сон.

Regul8 Digestive Tune-Up – перш за все дієвий інструмент для пацієнтів з акне. Наприклад, одна з моїх пацієнток підліткового віку завдяки курсу Digestive Tune-Up та домашнім призначенням DMK перебуває в ремісії вже 6 місяців.

Сертифіковані клініки та спеціалісти Regul8: https://regul8.com.ua/clinics

54321
(0 votes. Average 0 of 5)