Чому Regul8? Відповідає Олена Дементьєва

By in
1325
Чому Regul8? Відповідає Олена Дементьєва

У сучасних умовах нестабільності кожен з нас щодня відчуває на собі прояви стресу. Спершу наслідки його впливу не проявляються ззовні, тому що руйнівний процес починається зсередини. Ми не б’ємо на сполох і не поспішаємо змінювати звички, не усвідомлюючи, що стрес має потужну накопичувальну дію.

Наразі науковцями виконано безліч досліджень та описано моделі взаємодії ШКТ, ендокринної та нервової системи. Встановлено, що в ембріональному періоді шкіра, нервова система та кишківник формуються з одного зародкового листа – ектодерми. Косметологи, дерматологи, гінекологи та терапевти визначають чіткий зв’язок між нервовою, травною, статевою, ендокринною системами людини та шкірою.

Унаслідок стресу організм виробляє кортизол, який провокує розширення капілярів та крихкість судин, уповільнює регенерацію тканин, понижуючи синтез колагену та гіалуронової кислоти. Адреналін, вірний супутник стресу, спазмує капіляри, погіршує приток крові, внаслідок чого шкіра бліднішає та в’яне, починає випадати волосся.

Наднирники синтезують велику кількість кортизолу та адреналіну, що у свою чергу підвищує концентрацію цукру в крові. Це викликає фізичні зміни в організмі. Довготривалий стрес призводить до інсулінорезистентності, проявів акне у дорослих, гінекологічних захворювань. Організм починає працювати на підвищених обертах задля нормалізації дисфункцій організму, вичерпуючи накопичений ресурс.

Травлення регулює нервова система, що в умовах стресу припиняє кровопостачання ШКТ, зупиняє всі його фізіологічні процеси, провокуючи розлад кишківника, неспроможність до засвоєння вітамінів й мінералів, підвищену сприйнятливість до інфекцій.

Regul8 Digestive Tune-Up – це чотириступенева програма для відновлення, регуляції системи травлення та інгібування наслідків стресу. Regul8 Digestive Tune-Up – це не тільки очищення, відновлення та підтримка всіх фізіологічних функцій кишківника, а й багаторічний досвід лікарів всього світу та відгуки вдячних пацієнтів, якість життя яких значно покращилась завдяки Regul8.

 Переваги Regul8 Digestive Tune-Up:

  • завдяки унікальній технології мікроінкапсуляції 100% пробіотиків досягають нижнього відділу кишківника – найвагоміша перевага серед багатьох комплексів;
  • рослинні інгредієнти;
  • дезінфікує та надає антибактеріальну, протимікробну та противірусну дію;
  • покращує приток крові до травневої системи, повністю її відновлює;
  • знімає дискомфорт, запалення та подразнення кишківника;
  • покращує засвоєння вітамінів, травлення їжі, а це насамперед наповнення організму необхідним ресурсом для життєдіяльності;
  • відновлює мікрофлору кишківника;
  • зцілює слизову поверхню травної системи.
54321
(0 votes. Average 0 of 5)